≡ Menu

Apartmaji v Umagu

Spodaj najdete naštetih nekaj apartmajev v Umagu. Apartmaje bomo postopoma tudi dodajali, tako da bomo pokrili vse tipe apartmajev, ki jih lahko najdete in zajeli vse cenovne razrede, da bo vsak lahko našel nekaj za sebe.

Celotno ponudbo najdete najlažje s pomočjo iskalnika, saj vam prikaže samo tiste apartmaje v Umagu, ki so v željenem terminu na razpolago. Izbor apartmajev pa lahko tudi poljubno spremenite. Vpišite datume in preverite podrobnosti posameznega apartmaja v Umagu.

Apartmaji Umag

Nekaj podrobnih opisov apartmajev najdete spodaj.

Za iskanje dodatnih apartmajev v Umagu lahko uporabite tudi iskalnik na desni strani. Vpišite samo željene datume dopusta in na enostaven način boste našli proste apartmaje v Umagu in okolici.

Apartmaji v Umagu

Apartmaji Paris ***

V središču mesta, ob največjem mestnem trgu, se nahajajo apartmaji Paris. Na voljo sta studio ter apartma za 2 osebi in dva družinska apartmaja za 4 osebe. Vsi apartmaji so klimatizirani, nudijo brezžični internet, televizijo ter sodobno notranjo opremo. V apartmajih lahko bivajo tudi psi.

Najbližja plaža je oddaljena le nekaj metrov, v okolici pa so številne trgovine in lokali, zvečer pa prijeten vrvež turistov.

Apartmaji Aida ****

Apartmaji Aida se nahajajo v mirni stanovanjski soseski, 4 minute sprehoda oddaljeni od plaže Stella Maris. Izbirate lahko med šestimi apartmaji, 2 studia za dve osebi ter 4 apartmaji za 3 oz. 6 oseb. Vsak apartma je opremljen z televizijo, klimo in balkonom, uporabljate lahko tudi brezžični internet.

Na prostem je lepo urejen vrt z žarom. Do obalne promenade in marine je 5 minut, do središča mesta pa 20 minut hoda.

Apartma Vita Moela ****

Družinski apartma Vita Moela boste našli v večstanovanjskem bloku, v okolišu zelenih sprehajalnih poti, manjšega parka ter nedaleč od športnega igrišča. Primeren je za 4 osebe, uporabljate lahko klimo, brezžični internet, televizijo. Na balkonu z razgledom na morje lahko uživate ob obroku ali kavici.

Najbližja naravna plaža je oddaljena 2-3 minute, do središča mesta je 800m. V bližini je sta dva supermarketa ter umaški akvarij.

Apartmaji Jasna ***

V mirnem predelu vasice Finida se nahajajo apartmaji Jasna. Nudijo lep, urejen vrt s protorom za žar, parkirišče ter prostor za druženje / sončenje. Izbirate lahko med manjšim apartmajem za 2 osebi ter apartmajema za 4 oz. 5 oseb. Vsi so opremljeni z balkonom, klimo ter televizorjem, dostopate lahko do brezžičnega interneta.

V bližini je igrišče za otroke, v vasi se nahajata dve odlični restavraciji. Središče Umaga ter najbližja plaža sta oddaljena 1.5km.

Apartmaji Sunset Colours ***

Na odlični lokaciji v središču mesta, z razgledom na morje in stari del Umaga ter praktično pred manjšo plažo, se nahajajo apartmaji Sunset Colours. Dva odlično opremljena apartmaja, katera vključujeta klimo, balkon ter brezžični internet, nudi prostor za 2 oz. 4 osebe. Primerna sta tudi za gibalno ovirane osebe.

Vse potrebno imate pravzaprav na dosegu kratkega sprehoda.

Apartmaji Punta by Sea ***

Apartmaji Punta by Sea se nahajajo zraven hotela Sol Sipar. Na voljo sta dva studia za 2-3 osebe ter dva večja apartmaja za 4 osebe, vsi opremljeni z balkonom. Apartmaji so klimatizirani, vključujejo tudi kuhinjo, LCD televizijo in brezžični internet. Ob hiši je manjši bar, trgovina je oddaljena le nekaj korakov, plaža pa 5 minut sprehoda.

Apartma Ante

Apartma Ante je le nekaj 10m oddaljen od umaške rive, po kateri se v 10-15 minutah sprehodite do središča mesta. ACI marina Umag je oddaljena le nekaj korakov. Udoben apartma za 3 osebe nudi klimo, parkirno mesto, brezžični internet, televizijo. Najbližja plaža je oddaljena 400m, v okolici pa je več raznolikih restavracij.

Apartma Gabi

Apartma Gabi boste našli v mirnem okolišu stanovanjskih hiš, 15 min hoje oddaljen od središča mesta in 20 minut hoje od najbližje plaže. Prostoren apartma za 2-4 osebe je opremljen z televizijo, klimo, balkonom, na voljo so tudi sveže brisače in posteljnina. Omogočen je dostop do brezžičnega interneta. Najbližja trgovina z živili je oddaljena 200m, kavarna pa 100m.

Studio apartma Mima ***

Studio apartma Mima je del stare mestne zgradbe v zgodovinskem središču in vam omogoča odlično spoznavanje Umaga iz prve roke. Primeren je za dopustovanje v dvoje, nudi aparat za kavo, televizijo, wi-fi in klimo. Brezplačno parkirišče je urejeno zraven stavbe. Trgovine, tržnica, znamenitosti, plaža, lokali, šport so v dosegu 5 minut hoje.

Apartmaji Giardino ***

Apartmaji Giardino se nahajajo na južnem delu mesta v privatni hiši. Manjši apartma sprejme 2 oz. 3 osebe, večji pa 4 osebe. Opremljena sta z klimo, televizijo, teraso, brezžičnim internetom. Uporabljate lahko manjši vrt – za igro z otroci, sprostitev … Dva supermarketa sta čez cesto, plaža je oddaljena 5 minut hoje. Zvečer se lahko odpravite na sprehod v 1km oddaljeno središče mesta.

V kolikor na teh straneh ne najdete apartmaja, ki bi za vas bil zanimiv, lahko pogledate tudi na stran našega partnerja, kjer najdete še večjo zbirko apartmajev v Rovinju in preverite ponudbo direktno na njihovi strani. Nadaljujte tukaj ->