≡ Menu

Mobilne hišice v Umagu

Če iščete mobilne hišice v Umagu in njegovi okolici, smo spodaj izbrali štiri kampe, kjer najdete mobilne hišice in jih na kratko opisali.

Preberite si nekaj osnovnih informacij in preverite več fotografij, proste termine in cene za najem hišice na spodnji povezavi. Vse štiri mobilne hišice se nahajajo južno od Umaga, v bližini kraja Karigador.

Za mobilne hišice v Umagu in okolici najdete spodaj tudi nekaj povezav s prostimi termini. Kliknite na njega za pregled cene in enostavne brezplačne rezervacije mobilne hišice. Seznam po terminih najdete na strani Termini, kjer lahko preverite kampe pri Umagu in druge na Hrvaškem. Uporabna je tudi stran Najnižje cene, kjer lahko preverite najbolj ugodne mobilne hišice za najem po celi Hrvaški, glede na izbrani termin.

Park mobilnih hiših Umag

Različne mobilne hišice in bungalovi, ki so polno opremljeni in namenjeni za 4+2 osebi. V kampu je tudi bazen, igrala, mini golf in druge možnosti za krajšanje prostega časa. Več informacij dobite na povezavi spodaj.
Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Mobilne hišice Kamp Umag

Superior mobilne hišice

Tudi Superior mobilne hišice se nahajajo v istem kampu in jih je na voljo 22. Hišice imajo polno opremljeno kuhinjo, klimo, lcd tv in so namenjene za štiri osebe. Restavracija in bar je v sklopu kompleksa. Preverite proste termine in cene s klikom na sliko.
Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Superior mobilne hisice Umag

Adriatic Camp mobilne hišice

Pri namestitvi v teh hišicah, lahko koristite vse ostale prednosti kampa, ki je bil že več krat nagrajen. Na voljo je 20 mobilnih hišk, ki si jih lahko ogledate na spodnji povezavi.
Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Mobilne hišice Adriatic Umag

Solaria Mobile homes

Solaria so še ene mobilne hišice v Kamp Parku Umag, kjer pa so na voljo samo 4 hiške za 4 osebe. Celoten kamp je odlična izbira za družine, saj ima veliko igral in drugih zanimivosti za otroke. Več o mobilnih hišicah Solaria najdete spodaj, kjer lahko preverite tudi termine in cene za najem.
Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Solaria mobilne hisice Umag

Camping Park Umag

Odlična ponudba mobilnih hišic. Lepo opremljene, zunanji bazeni, lepo urejena okolica in številne druge prednosti. Oglejte si ponudbo na spodnji povezavi.
Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Mobilne hišice camping park Umag

Happy camp

Še en ponudnik mobilnih hišic, ki deluje v Camping Park Umag. Na voljo je 10 mobilnih hišic. Preverite ponudbo preko spodnje strani ali si oglejte cene za izbrane termine.
Preverite ceno, proste termine in več fotografij ->

Mobilne hišice happy camp

Preverite zgornjo ponudbo, najdite proste termine in primerjajte cene za mobilne hišice v Umagu. Nekaj dodatnih mobilnih hišk v Umagu, Istri  in preostali Hrvaški najdete preko te povezave.

Prijavite se na akcijske ponudbe za Umag in Hrvaško, ki jih občasno objavljamo in med prvimi boste izvedeli za kkašno dobro ponudbo za mobilne hišice v Umagu ali njegovi okolici. Prijavite se spodaj.